Filmmaker David Eilander – interview

Geplaatst op: 07 juni 2019

David Eilander bij zijn aantreden op de Filmacademie: ‘Als ik van school ben en mij mag mengen in de grote boze buitenwereld, hoop ik films te maken die een verhaal vertellen over onze maatschappij. Ik zou graag mensen willen laten nadenken over hoe we met elkaar en met de wereld omgaan, zonder een pamflettistisch product af te leveren. Daarnaast zou ik mijzelf graag aan een productiehuis verbinden om mooie commercials te ontwikkelen. Het lijkt me leuk en leerzaam om steeds in een kort tijdsbestek een product af te leveren waarin je in korte tijd een verhaal moet vertellen.’

Eilander is inmiddels afgestudeerd en in vol bedrijf. In gesprek met Jaap van Straalen.

Lees meer Lees minder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

24Culture Magazine

Meer inspiratie. Meer achtergronden. Meer cultuur. Ontdek ons gratis online magazine.

Inschrijven